Lær å ta gode bilder i naturen!

Onsdag 5. oktober inviterer Universitetsmuseet i Bergen, i samarbeid med BioFoto, kurs for ungdom mellom 14 og 18 år.

Her kan du lære om grunnleggende fototeknikk, om fotografering med mobil vs kamera, innstillinger, lys, motiver, komposisjon og perspektiv.

Oppmøte ved hovedinngangen til museet.

Ta med: Kamera eller mobilkamera.

Foto: Anders Lundberg

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
  • Wednesday, 05. October 2022 - Wednesday, 05. October 2022
ganger
  • 16:00 — 18:00
    Universitetemuseet i Bergen
    5007, Bergen
Tilbakebetaling og avbestilling
  • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
    Du kan avbestille via telefon eller online her.
  • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
  • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
  • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.